загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Кабміні спрогнозували розмір мінімальних пенсій та зарплат на 2020 рік

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко вважає, що розмір мінімальної пенсії в 2020 році можна встановлювати на рівні 1700-1750 грн. 

За словами Розенка, на сьогодні є всі передумови для істотного зростання мінімальної зарплати і мінімальної пенсії в наступному році.

"Я думаю, що розмір мінімальної пенсії в наступному році можна встановлювати на рівні 1700-1750, а до кінця року, я думаю, до 1900 грн можна абсолютно. Це фактично є прожитковий мінімум для непрацездатних", - сказав віце-прем'єр.

Також Розенко вважає, що в 2020 році мінімальний розмір заробітної плати може бути не менше 6,5 тис. грн.

Зазначимо, поки що офіційної позиції партії "Слуга Народу" з цього питання не було. Держбюджет на 2020 рік затвердить парламент у новому складі. Згідно з Бюджетним кодексом України, Кабінет міністрів України затверджує і подає в парламент до 15 вересня проект закону про державний бюджет на наступний рік. Проект державного бюджету на 2020 року нині готує Міністерство фінансів. Його очільниця Оксана Маркарова запевнила, що розробка документа перебуває на фінальній стадії.

Нагадаємо, з 1 січня 2019 року мінімальна пенсія зросла на 172 грн до 1669 грн для осіб старше 65 років і стажем роботи не менше 30 років для жінок і 35 років – для чоловіків. Заробітна плата збільшилася до 4173. Прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність склав – 1497 грн.

 

Джерело:
До списку новин