загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

5 простих правил щастя від 92-річної жінки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Яка чудова історія!

92-річна мініатюрна жінка на восьму годину ранку вже повністю одягнена, акуратно зачесана, зі смаком завдано макіяж, хоча бачить вона погано. Жінка готова до переїзду в будинок для людей похилого віку.

Її чоловік не так давно помер, і у неї немає іншого вибору. Незважаючи на довгі години терплячого очікування, вона лише мило посміхнулася, коли їй повідомили про те, що її кімната готова.

По дорозі до ліфта їй описали її крихітну кімнату, в тому числі, як виглядають фіранки на вікнах. «О, вони мені сподобаються», – відповіла жінка з натхненням 8-річну дитину, яка тільки що отримав в дар цуценя.

«Місіс Джонс, краще вам все побачити на власні очі… Просто почекайте трохи».

«Це не має ніякого значення, – відповіла вона. – Щастя – це те, що ти вирішуєш заздалегідь. Припаде до смаку мені моє нове житло чи ні, залежить не від того, як розставлені меблі, а від того, як влаштований мій розум. Я вже вирішила полюбити цю кімнату. Такі рішення я приймаю щоранку – відразу після того, як прокидаюся. У мене є вибір: я можу провести весь день в ліжку, згадуючи про свої хвороби і частинах тіла, які більше мене не слухаються, або встати з ліжка, відчувши радість і вдячність за цей день. Кожен день я сприймаю як справжній дар, і поки я жива, цілком концентруюся на поточний день і на тих приємних спогадах, які зберегла ».

І ще вона сказала: «Старість — це як банківський рахунок: ти знімаєш гроші, які поклав на нього. Тому раджу вам покласти на свій банківський рахунок спогадів якомога більше моментів щастя. І я все ж ще продовжую робити свої внески ».

Потім вона розповіла про свої 5 простих правилах щасливої ​​людини:

  1. 1. Очистіть ваше серце від злоби.
  2. 2. Очистіть свій розум від турбот.
  3. 3. Намагайтеся жити якомога простіше.
  4. 4. Намагайтеся віддавати якомога більше.
  5. 5. Не очікуйте занадто багато.

 

Джерело:
До списку новин