загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дієтологи назвали напій, який уповільнює старіння

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Британський фітнес-експерт Нікі Віброу розповіла, як чай пов'язаний з процесами старіння. За словами дієтолога, необхідний водний баланс можна зберегти за допомогою восьми чашок чаю на день, повідомляє Daily Mail.

Фахівець пояснила, що старіння організму відбувається під дією хімічних реакцій в клітинах, в процесі яких утворюються вільні радикали, які шкодять здоровим клітинам. Далі, за словами Віброу, ці елементи позбавляють клітини кисню і знижують рівень колагену, необхідного для пружності шкіри. Таким чином, чим більше вільних радикалів знаходиться в організмі людини, тим швидше вона старіє.

Експерт запевняє, що  звичка пити чай здатна уповільнити процеси старіння таким чином, як це робить вода. Такий спосіб підійде тим, хто не може змусити себе випивати добову норму води протягом дня. За словами Віброу, щоб зберегти еластичність шкіри, кожну годину потрібно випивати чашку чаю. Справа в тому, що в чаї є антиоксиданти, які зменшують кількість холестерину в організмі, пояснює експерт.

«Я випиваю 8 чашок білого або зеленого чаю щодня. Ці напої багаті антиоксидантами, які також можуть допомогти зменшити вагу і вміст холестерину в організмі», – повідомила фітнес-експерт. Вона уточнила, що жінкам, які хочуть виглядати молодшими за свої роки, не уникнути фізичних вправ.

«Необов'язково витрачати багато часу в тренажерному залі. Досить щодня приділяти до 10 хвилин легкої зарядки, зокрема це вправи на прес, «берізка», кілька елементів йоги », – ділиться секретами молодості експерт.

Крім того, для підтримки тонусу Віброу радить пити вітамін D, добавки з вітамінами С, Е, а також омега-3 з жирними кислотами. Сама дієтолог помітила позитивний ефект від прийому таких засобів через 18 місяців.

 

Джерело:
До списку новин