загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Укрзалізниця планує підвищити ціни на пасажирські квитки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Так, "Укрзалізниця" проситиме в уряду дозволу збільшити вартість пасажирських квитків до рівня собівартості перевезень. Про це розповів голова компанії Євген Кравцов. На його думку, наразі пасажирські перевезення для підприємства є збитковими.

Голова «Укрзалізниці» Євген Кравцов повідомив, що попит на залізнодорожні квитки дуже великий, проте ціни на перевезення залишаються збитковими. Він зауважив: «Це говорить про неправильну модель. У нас високий попит, але при цьому низькі ціни, які не покривають собівартість перевезень». Кравцов зазначив, що компанія має намір збільшувати парк швидкісних і приміських поїздів.

Голова УЗ сказав, що для підтримування діяльності «Укрзалізниці», потрібно переходити на модель договору з публічних послуг. Це означає, що «Укрзалізниця» повинна надавати послуги державі не нижче собівартості, що дозволить збільшити парк і зробити послугу з перевезень беззбитковою для компанії.

Для того, щоб задовольнити попит, у підприємстві збираються збільшити парк на 15-20% - з трьох тисяч вагонів до трьох з половиною. Окрім того, за словами Кравцова, необхідно поліпшити інфраструктуру:

«Сьогодні вона розрахована на швидкість до 160 км на годину. Щоб перейти цей рубіж, потрібно оновлювати лінії електропостачання та полотно».

 

Джерело:
До списку новин