загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Збільшили списки шкідливих професій для пільгових пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нові професії отримала металургія.

Уряд вніс зміни до списків виробництв, робіт, професій, посад і показників, зайнятість в яких дає право на пенсію за віком на пільгових умовах шляхом їх оптимізації.

У Списку № 1 з'явились додаткові професії. А саме, доповнили розділи "Чорна металургія", "Виробництво коксопродуктів", "Виробництво кольорових металів" загальними професіями: працівники, які здійснюють безпосередню організацію та контроль за виконанням робіт під час технологічних процесів у зазначених виробництвах.

У Список № 2 у розділи "Чорна металургія", "Виробництво метизів", "Виробництво генераторного газу і одержання газів у процесі металургійного виробництва" також внесли професії працівників, які здійснюють безпосередню організацію та контроль за виконанням робіт під час технологічних процесів у зазначених виробництвах.

Урядове рішення сприятиме уникненню різних підходів при визначені права на пенсію за віком на пільгових умовах органами, які призначають і виплачують пенсії, а також фахівцями підприємств, організацій і установ.

Джерело: постанова КМУ від 14.08.2019 р. № 708.

 

Джерело:
До списку новин