загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Вінниці створили онлайн-платформу для збору допомоги людям похилого віку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Вінниці створили сайт, де всі охочі зможуть допомогти самотнім та малозабезпеченим особам та людям похилого віку грошима, одягом, ліками чи продуктами харчування. 

Онлайн-платформа благодійного фонду запрацювала ще наприкінці 2018 року, заснував її підприємець Андріан Данилюк. На ресурсі вказана інформація про тих, хто потребує допомоги, а також сума коштів, яку потрібно зібрати для кожної людини.

– Сайт це просто буфер – обмін між тими, хто може надати (допомогу – ред.), і кому потрібно надати. Ми грошей не берем, вони йдуть напряму тим, хто їх потребує. Або гроші, або якась фізична допомога, їжа, ліки, одяг… – розповідає Андріан Данилюк у коментарі для радіо. – Саме ця категорія (людей – ред.), тому що всі займаються дітьми і приділяють їм досить багато уваги, а люди старші вже нічого не можуть змінити чи почати займатися бізнесом. Тому хочеться займатись ними.

На онлайн-платформі є калькулятор загального балансу. Усі, хто бажає, можуть допомогти та самостійно зв’язатися з людиною, яка опинилась у складних життєвих обставинах, щоб перерахувати гроші їй на карту або ж зарахувати певну суму на загальний баланс і ці кошти будуть розподілені в порядку черги.

У таблиці на сайті вказані конкретні потреби та суми для кожної людини. За словами засновника благодійного фонду, грошову допомогу на лікування вже було надано п’ятьом самотнім людям похилого віку. Ініціатори проекту співпрацюють з Департаментом соціальної політики Вінницької міської ради. Наразі на сайті вказані потреби для двох осіб. В табличці можна побачити, яку суму необхідно зібрати, а також скільки надали меценати. Нині лишається зібрати ще 2000 гривень для допомоги одній із жінок.

Таким чином платник може побачити суму, яку він перерахував та її розподіл.

Для отримання або надання допомоги необхідно зателефонувати за номером телефону (067) 603 09 91 або написати на електронну пошту – checking.vector@gmail.com, а також ініціатори співпрацюють із соціальними службами Вінниці, які збирають відповідні заявки.

Джерело:
До списку новин