загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

П’ю рисовий квас все літо – не згадую про суглоби цілий рік

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сидячий спосіб життя серйозно впливає на стан хребта і суглобів. 

На жаль, зараз це зачіпає не тільки людей похилого віку, а й багатьох молодих офісних працівників.

Рисовий квас

Не хочеться вже в 40 років починати приймати цілу купу ліків для того, щоб поліпшити стан суглобів. Особливо, якщо цей стан поки зовсім не критичний.

Ми пропонуємо смачну і просту альтернативу жмені таблеток і упаковкам мазей. Цей чудо-засіб – рисовий квас. Приготувати його дуже просто, а користі він може принести багато. До того ж, квас відмінно втамовує спрагу в літню спеку.

Рисовий квас від остеохондрозу тобі порадить будь-яка бабуся. І вона буде абсолютно права, адже квас є відмінним протизапальним засобом.

Користь рисового квасу ще і в тому, що він відмінно позбавляє організм від зайвих солей і щавлевої кислоти.

Складові:

  •  4 ст. л. рису
  •  3 ст. л. цукру
  •  1 ст. л. родзинок

Приготування:

1. Ретельно промий 4 ст. л. рису і залий його літром води. Ти можеш використовувати будь-який рис, проте індійський морський рис найкраще підійде для квасу.

2. Додай 3 ст. л. цукру і половину ложки родзинок. Тепер квас необхідно настояти близько 4 днів.

3. Злий рідину і тримай її в холодильнику. Не забудь процідити.

4. Осад ти можеш тепер використовувати як закваску, в яку кожен раз треба додавати 2 ст. л. рису, 2 ст. л. цукру і половину ложки родзинок.

Використовуючи цю багаторазову закваску, ти відчуєш, що вже на другий і третій рази квас знаходить матиме більш насичений смак.

Для того, щоб повністю позбутися від болю в суглобах, необхідно пройти курс лікування рисовим квасом в 5 тижнів. Приймай півсклянки квасу три рази в день після їди.

 

Джерело:
До списку новин