загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У "Нафтогазі" розповіли, де вже можна закупити газ за літньою ціною на зиму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Закупити газ за літньою ціною на зиму уже можна у 19 областях.

Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу" у Twitter. 

"Ця пропозиція дозволяє людям купити газ за фіксованою літньою ціною, а використати його протягом опалювального сезону", - йдеться у повідомленні. 

Зокрема, компанія пропонує газ за літніми цінами споживачам без субсидій.

«Є люди, які можуть заплатити за газ без субсидії. Вони є громадянами України, споживачами, їхні інтереси теж важливі для "Нафтогазу", і для країни. Тому для таких споживачів був запропонований продукт, коли вони платять за поточною ціною, і таким чином взимку у них буде газ, який вони купили за річною, більш низькою ціною, - сказав виконавчий директор компанії Юрій Вітренко.

Також він додав, що ті, хто не має фінансових можливостей скористатися програмою "Газовий запас", як і раніше, будуть отримувати субсидії.

На карті вказано, у яких областях ця послуга уже доступна:

 

Нагадаємо:

НАК "Нафтогаз України" запустив новий продукт для побутових споживачів "Газовий запас". Побутові споживачі зможуть придбати газ у вересні за низькою літньою ціною і використати його протягом опалювального сезону.

Пропозиція актуальна до 25 вересня. Відпускна ціна "Нафтогазу" газопостачальним підприємствам (газзбутам) у рамках продукту становить 4874,42 грн за тис. куб. м (без ПДВ та вартості транспортування і розподілу).

Джерело:
До списку новин