загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Експерти розповіли, як вихід на пенсію впливає на стан мозкових клітин

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Експерти поділилися інформацією, як вихід на пенсію впливає на стан мозкових клітин. Виявилося, що значення має специфіка діяльності, якою раніше займалася людина.

Вчені з університету штату Флорида вивчили фізичне здоров’я пенсіонерів. Вони прийшли до висновку, що у людей, чия робота була пов’язана з фізичною працею, з’являються когнітивні порушення мозкової діяльності. Це проявляється в погіршенні пам’яті, здатності навчатися, зниження рівня інтелекту, гальмування мови, зниження рівня психічної активності.

У працівників, які займаються розумовою роботою, ніяких змін у фізичному стані помічено не було. Це пов’язано з тим, що мозок перебував постійно в тонусі, так як перед ним регулярно ставилися складні завдання. Фахівці вважають, що для того, щоб дожити до пенсії і зберегти бадьорість духу, необхідно постійно тренувати мозкові клітини, вивчаючи щось нове, продовжувати розвиватися та не виходити з форми.

Джерело:
До списку новин