загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Експерти розповіли про переваги бороди для здоров’я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Зарубіжний лікар Нор Ашикін Мохтар розповів про переваги відрощування бороди для здоров’я. Серед позитивних впливів має місце захист від раку.

Першою перевагою є те, що борода запобігає бактеріальні інфекції. Це пояснюється тим, що регулярне гоління залишає пори, чутливі до проникнення всіх видів патогенів. Зокрема, знижується ризик фолікуліту – це поширений стан, при якому волосяні фолікули інфіковані грибками.

У поєднанні з вусами волосяний покрив на нижній частині обличчя може допомогти чоловікам, які страждають астмою і алергією. Мова йде про поглинання пилу, пилку і цвілі, перш ніж вони встигнуть потрапити в рот і ніздрі. Крім того борода здатна зменшити захворювання ясен, викликане бактеріями, що передаються повітряно-крапельним шляхом. Цибулини волосини виробляють жир, який сприяє ущільненню шкіри, що запобігає її лущенню, причому не залежно від пори року.

Досить довга борода також здійснює природний захист від ультрафіолетового випромінювання, що знижує ймовірність не тільки опіків на даній ділянці тіла, але онкологічних захворювань. Вона є і відмінним замінником, щоб допомогти зберегти тепло в холодну погоду, що знижує ризик захворіти. Що стосується естетичної сторони питання, то рослинність такого роду мінімізує появу зморшок в нижній частині обличчя. У списку позитивних впливів бороди і мінімізація появи прищів.

 

Джерело:
До списку новин