загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Подвійне шоколадне печиво від Дж. Олівера

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні ми з вами випікатимемо шоколадне печиво з … шоколадом. Саме так можна сказати про подвійне шоколадне печиво від Дж. Олівера. Адже в м’якому, ніжному шоколадному тісті ховається ще шматочок білого шоколаду – просто мегашоколадна смакота!

Таке печиво найкраще смакує ще теплим, коли шоколад всередині ще м’який.

Інгредієнти

  • Борошно – 250 г.
  • Масло – 140 г.
  • Цукрова пудра – 120 г.
  • Жовтки – 2 штуки.
  • Какао – 40 г.
  • Білий шоколад - плитка.

Приготування

Збиваємо масло з пудрою до пухкого, білого крему, по одному додати жовтки і продовжити збивати. Додати просіяне борошно з какао і руками замісити тісто. Ставимо тісто на годину в холодильник.

Дістаємо тісто з холодильника, тонко розкачуємо та вирізаємо кружечки. На серединку кружечка кладемо квадратик білого шоколаду, накриваємо другим кружечком, придавлюємо з усіх сторін виделкою.

prigotuvannya_podviinogo_shokoladnogo_pechiva.jpg (78.89 Kb)

Випікаємо печиво 12-14 хвилин (не довше, печиво має бути м’яким, а не сухим) у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин