загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З'ясувалося, скільки в Україні пенсіонерів старше 100 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні сьогодні налічується понад тисяча пенсіонерів старших 100 років. Це найбільша кількість пенсіонерів такого віку за всю історію існування Пенсійного фонду.

Про це в Facebook повідомила голова Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова (фракція Слуга народу).

«На сьогодні 1078 українців, які отримують пенсію з ПФУ, перетнули рубікон 100 років. Це найбільша кількість за всю історію існування ПФУ», - написала вона.

Повідомлялося, що за даними ПФУ, загальна чисельність пенсіонерів в Україні становить 11,3 млн.

Попередній Кабінет міністрів затвердив бюджет Пенсійного фонду України на 2019 рік з дотаціями на покриття дефіциту в розмірі 167 мільярдів гривень. При цьому дефіцит ПФУ в поточному році становить близько 30 млрд грн.

 

Джерело:
До списку новин