загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Що дає здоров’ю одне яблуко на день

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У англійців є приказка про те, що одне яблуко на день позбавляє від візитів до лікарів. У цього фрукта безліч потужних профілактичних властивостей.

Почнемо з того, що яблука містять розчинні волокна, які захищають серце за рахунок зниження рівня холестерину. Не зрізайте шкірку з яблук, адже в ній антиоксиданти на кшталт поліфенолів. А вони контролюють артеріальний тиск, що теж дуже важливо для здоров’я серця.

Крім усього іншого, антиоксиданти в яблуках захищають наші легені від пошкоджень, викликаних зовнішнім середовищем. Під час сезонної алергії, коли тканини легенів запалюються, флавоноїд кверцетин з шкірки яблук зміцнює імунну систему і знижує рівень запалень.

Кількість води, що міститься в яблуках, досить високо. А значить, ви отримаєте менше калорій, що призведе до втрати зайвої ваги. Крім того, за рахунок високого вмісту клітковини в яблуках вони також бувають чудовим дієтичним продуктом. Клітковина сповільнює процеси травлення, що зберігає ситість на більш тривалий термін і захищає від переїдання.

У яблуках містяться поліфеноли, що забезпечують захист бета-клітинам і тканинам в підшлунковій залозі від пошкоджень через діабет. Бета-клітини відповідають за виробництво інсуліну в нашому організмі. Жертвам діабету другого типу часто рекомендують їсти по одному яблуку в день.

В цілому, в яблуці містяться майже всі поживні компоненти, які необхідні нам протягом дня. Тут 95 калорій, вуглеводи, волокна, калій, вітаміни С і К, а також магній, мідь і залізо. Навіть шкірка яблука є відмінним джерелом волокон.

 

Джерело:
До списку новин