загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ніжний торт з кремом «Пломбір»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Торт дуже смачний! Крем «Пломбір» за смаком нагадує морозиво. Сироп з коньяком додає особливу пікантність. У сукупності виходить оригінальний смак, особливо якщо виробу дати настоятися хоча б 1 добу, а краще більше. 

Складові:

Для бісквіта

Яйце куряче (середнє) – 5 шт
Цукор – 140 г
Ванільний цукор – 10 г
Сіль – 1 г
Борошно пшеничне / Борошно – 140 г
Крохмаль (кукурудзяний) – 30 г

Для крему «Пломбір»

Яйце куряче (середнє) – 2 шт
Цукор – 120 г
Сіль (за бажанням) – 1 г
Крохмаль (кукурудзяний) – 2 ст. л.
Сметана (від 20%) – 400 г
Ванільний цукор – 5 г
Масло вершкове – 250 г

Для сиропу

Вода – 100 мл
Цукор – 50 г
Коньяк (за бажанням) – 2 ст. л.

Для прикраси

Стружка кокосова – 60 г
Шоколад білий (або молочний) – 20 г

Час приготування: 90 хвилин

Приготування

Для бісквіта. Збивати яйця, попутно додаючи цукор, частинами. Далі додати сіль і ванільний цукор. Збивати масу до такого стану, при якому слід тіста, що стікає з міксера, не відразу розчиняється на поверхні. Потім додати просіяні борошно і крохмаль, частинами, акуратно вмішуючи їх лопаткою в загальну масу.

Слідом викласти тісто в застелену папером для випічки форму. Випікати в розігрітій до 180 ° C духовці, приблизно 35 хвилин. Остиглий бісквіт загорнути в харчову плівку і залишити на 5-8 годин.

Для крему. З’єднати яйця з цукром, сіллю, крохмалем і сметаною. Змішати. Поставити на плиту і варити на невеликому вогні приблизно 8-10 хвилин, безперервно перемішуючи. На закінчення додати ванільний цукор. Суміш повинна загуснути. Остудити заварну масу.

Збивати вершкове масло в окремій ємності протягом 4-5 хвилин. Остиглу заварну масу поступово додавати до збитого масла, перемішуючи. Готовий крем прибрати в холодильник на 1 годину.

Для сиропу. Змішати воду з цукром, поставити на плиту, довести до кипіння. Варити на повільному вогні протягом 1-2 хвилин. Остудити. Додати коньяк.

Зібрати торт. Розрізати бісквіт на 3 частини, просочити їх сиропом і промазати кремом, верх і боки торта – теж. Прикрасити боки торта кокосовою стружкою. Верх прикрасити кремом за допомогою кондитерського мішка і шматочками шоколаду. Прибрати торт в холод.

Приємного чаювання!

 

Джерело:
До списку новин