загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тернопільські бабусі і дідусі займаються тенісом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Займатися спортом – сьогодні у тренді. Для того щоб відвідувачі Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) відчували себе сучасними і перебували в тренді, працівники організували їм похід на заняття під назвою “теніс і здоров’я”.
 
Заняття тенісом допомагає не лише підтримувати організм у належному тонусі, але й істотно зміцнювати мускулатуру, збільшувати рівень витривалості.
 
Tеніс дуже корисний для здоров’я. Адже він сприяє розслабленню м’язів, які упродовж всього дня перебувають у стані гіпертонусу. При сильній, послідовній, частій напрузі м’язів трапляється вироблення ендорфінів, що приємно розслаблює після гри, приносить легкий присмак щастя. Азарт і інтерес, які виникають в процесі гри, розвіють вашу моральну втому.
 
Крім того, теніс корисний і для психічного здоров’я. Адже тенісист отримує можливість позбутися стресу, відновити нервову систему. А ще гравець розвиває реакцію і увагу, покращує координацію рухів і сприяє розвитку стратегічного мислення.
 
Сеньори та сеньйрити 60+ після гри стали більш енергійним і щасливішими людьми.
 
Пенсіонери щиро вдячні за проведене заняття тренеру Гевко Остапу Михайловичу. А знайти тенісний клуб Masters CLUB Ternopil” Ви зможете за адресою: Тернопіль, парк Національного відродження!
 
Якщо Ви в статусі людини «поважного віку» і вам цікава наша організація дозвілля, не зволікайте, ми Вас чекаємо за адресою: Лисенка,8.
 
Інформація за телефонами: 22-02-62; 22-02-52.
 
Джерело:
До списку новин