загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гриби вбережуть чоловіків від підступної хвороби

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Настільки улюблені багатьма українцями гриби можуть забезпечити захист від пухлин передміхурової залози. Такого висновку дійшли японські дослідники.

В авторитетному науковому журналі International Journal of Cancer опубліковані результати дослідження вчених з Японії, які показують, що вживання грибів людьми середнього і старшого віку істотно знижує ризик розвитку пухлин простати. В цілому, в дослідженні взяли участь 36 499 чоловіків у віці від 40 до 79 років. За частиною добровольців спостереження почалися в 1990-му році, а за іншими – в 1994-м У цілому, за учасниками обох досліджень спостерігали трохи більше 13 років. Результати продемонстрували, що ті чоловіки, які більш активно налягали на гриби, значно рідше стикалися з пухлинами передміхурової залози.

На жаль, автори дослідження не уточнюють, які саме гриби давали такий бажаний захисний ефект, а тому дуже складно припустити, які інгредієнти захищають чоловіків від раку. Крім того, дане дослідження вчених з Tohoku University було чисто спостережливим, тобто воно не довів наявності причинно-наслідкового зв’язку і не пояснило механізми позитивного впливу грибів на здоров’я передміхурової залози чоловіків.

Пухлини простати – другі за ступенем поширення злоякісні новоутворення у чоловіків України та багатьох інших країн світу після раку легенів. Вони діляться на швидко і повільно прогресуючі, тому дуже важливо встановити рівень агресивності раку. У багатьох випадках, якщо пухлина прогресує повільно, її взагалі краще не чіпати. У деяких чоловіків глибоко похилого віку, померлих від хвороб серця та інших причин, на розтині виявляли пухлини простати, які розвивалися в організмі довгі роки і не завдавали ніякої шкоди.

 

Джерело:
До списку новин