загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Свято книголюбів: у Львові стартував Форум видавців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У Львові відкриттям книжкового ярмарку стартував 26 BookForum.

Грандіозна інтелектуальна подія об’єднала письменників і поетів з видавцями, перекладачами, журналістами та споживачами літературної продукції.

Видавці із багатьох міст України та закордону привезли на книжковий ярмарок у Львові свої літературні новинки. Всього на ярмарку представлено понад 250 видавництв, серед яких такі знакові, як “Фоліо” “Світ”, “Видавництво Старого Лева” та інші. Усі вони підготували для читачів цікаві новинки, які поповнять домашні бібліотеки та стануть бестселерами.

“Фокусна тема форуму — відшукування причетного. На її вибір надихнув вірш Грицька Чубая «Відшукування причетного». До того ж, у 2019 ми відзначаємо 70-річчя від його дня народження», - зазначив автор концепції фокусної теми відомий український телеведучий та громадський діяч Вадим Карп’як.

За його словами, ми постійно шукаємо причетних до глобальних зрушень, так наче це знання дасть нам якусь владу над цими процесами. І шукаємо їх найчастіше десь ззовні, недооцінюючи власний вплив на все, що відбувається довкола.

Окремий підрозділ форуму буде присвячений творчості ветеранів російсько-української війни. Їх твори — вагоме протистояння переписуванню сучасної української історії.

Цьогорічна програма 26 BookForum налічує 700 подій, у яких візьмуть участь понад 1000 українських та іноземних учасників.

 

Джерело:
До списку новин