загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Трубочки з кремом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Солодкий смак дитинства.

Тісто:
500 г борошна
250 г вершкового масла
250 г сметани
щіпка солі

Крем:
6 яєчних жовтків
1 склянка цукру
2 склянки молока
4 ст. л. кукурудзяного крохмалю
250 г м'якого вершкового масла
ваніль

Окремо
металеві трубочки (якщо немає то можна скрути конуси з фольги(зігувши у кілька слоїв)
цукрова пудра для посипання.

Приготування

З'єднайте борошно з сіллю і маслом, перетріть руками до утворення крихти, потім додайте сметану і замісіть тісто. Оберніть тісто харчовою плівкою і покладіть в холодильник на 30 хвилин. Припылите стіл злегка борошном, розкачайте тонко тісто товщиною приблизно 1-2 мм. поріжте на довгі смужки шириною 1.5 см. Потім кожну смужку намотайте на трубочку починаючи з вузької сторони. Випікайте трубочки при 200 градусах 10-12 хвилин. Охолодіть. Наповніть трубочки кремом і посипте цукровою пудрою.

Для приготування крему:
 Розітріть вінчиком яєчні жовтки з цукром, ваніллю і крохмалем. Влийте молоко, перемішайте. Поставте на середній вогонь, постійно помішуючи, доведіть крем до загустіння. Зніміть заварний крем з вогню і повністю остудіть. (я ставлю посуд з кремом в холодню воду і перемішую до повного охолодження). Збийте м'яке масло до пишності, а потім поступово додавайте остиглий крем. Змішайте. 

P .S. за цим рецептом виходить приблизно 45 трубочок.

 

Джерело:
До списку новин