загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Засуджений за держзраду Віктор Янукович готується повернутися в Україну

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент-втікач Віктор Янукович готується до повернення в Україну. Зараз його адвокати здійснюють усі необхідні заходи для того, щоб засуджений за державну зраду президент міг повернутися на батьківщину.

На території Росії Віктор Янукович перебуває лише тимчасово, заявив його адвокат Віктор Сердюк під час розгляду апеляції на вирок суду.

Захист здійснює усі необхідні заходи для того, аби забезпечити можливість Віктора Януковича перебувати в Україні, – зазначив адвокат.

Водночас, підкреслив він, президент-втікач поставив перед своїми захисниками завдання, щоб до кримінальної відповідальності були притягнуті "винні у здачі Криму" та "організатори неконституційного захоплення влади".

Зі свого боку прокурор Руслан Кравченко розповів, що позиція обвинувачення залишається незмінною.

"Ми впевнені у своїй перемозі, позаяк віримо, що вирок суду був вмотивованим та законним", – сказав прокурор.

Що відомо про справу державної зради Януковича?

24 січня український суд визнав Віктора Януковича винним у низці злочинів: зокрема – державній зраді, пособництві в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України та пособництві у веденні агресивної війни.

Тож якщо Янукович вирішить повернутись до України, йому доведеться відсидіти 13 років у в'язниці. До слова, він отримав пом'якшення покарання під впливом представників російської влади – прокурори просили йому 15 років ув’язнення.

Підставою для судового процесу стало те, що Янукович звернувся по "допомогу" до Володимира Путіна після втечі у Росію під час Майдану в 2014 році. Попросив його застосувати війська для "відновлення законності" в Україні.

 

Джерело:
До списку новин