загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чим нижче тарифи, тим менше повинно бути одержувачів субсидій, вважають представники нової влади.

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чим нижче тарифи, тим менше повинно бути одержувачів субсидій, вважають представники нової влади.

Голова комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус повідомив про те, що в Україні переглянуть систему нарахування субсидій. Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів у четвер, 26 вересня.

За словами Геруса, уряд буде знижувати тарифи і скорочувати кількість субсидіантів.

"У вересні 2019 року ціна на газ для населення на порядок менше, ніж показники за аналогічний період 2018 року. Відповідно, якщо тарифи зменшуються, отже необхідно урізати кількість субсидіантів", - пояснив депутат.

Герус пояснив, що в сучасному суспільстві головним поняттям повинна стати звичка спершу оплачувати тарифи та податки, а потім витрачати доходи на все інше.

"В суспільстві працює проста формула: твій дохід - витрати на виплату тарифів - оплата податків. Це все, що ти зобов'язаний оплатити. Все інше можна вільно витрачати на кіно, книги і так далі. Тому головне - це доходи. Все починається з них. Чим більше доходи, тим менше ми думаємо про тарифи", - уточнив Герус.

 

До списку новин