загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Інфекціоністи назвали штами грипу, які очікують в Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У цьому епідеміологічному сезоні в Україні очікують 2 нові штами грипу. Один з них буде більш небезпечним для людей працездатного віку з хронічними захворюваннями.

Про це заявила завідувач відділом респіраторних та інших вірусних інфекцій Інституту епідеміології та інфекційних хвороб ім.Громашевського НАМН України Алла Мироненко.

«Штами, які очікуються, - це новий H3N2 - А-Канзас - і, можливо, новий штам Н1N1 - А-Брісбен. Ще два вірусу грипу Б, які також можуть бути, але ймовірність їх менше - це В-Колорадо і В-Пхукет. Останній - менш імовірний, тому що він уже старий, був у нас не один рік», - розповіла Мироненко.

За її словами, Брісбен найбільш небезпечний для людей працездатного віку, особливо з групи ризику (тобто з хронічними захворюваннями). Саме ця категорія населення буде найбільше страждати від ускладнень при захворюванні на цей грип. Канзас більш небезпечний для людей з хронічною патологією і людей віком від 65 років та старше.

Нагадаємо, початком сезону грипу в Північній півкулі вважається 40-ий тиждень (початок жовтня), але фактично сезон стартує з початком циркуляції вірусу.

 

Джерело:
До списку новин