загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В уряді планують перевіряти реальні умови проживання отримувачів субсидій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У Міністерстві соціальної політики України анонсували перевірки отримувачів субсидій. За їхніми результатами субсидіантів можуть змусити повернути назад державі отримані у вигляді субсидій кошти.

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті Мінсоцполітики.

«Соціальні інспектори перевіряють достовірність наданих відомостей, що впливають на право та розмір житлової субсидії. Перевірка здійснюється шляхом звірки даних з державними реєстрами, зокрема щодо наявності квартир, будинків, транспортних засобів тощо», — йдеться у повідомленні.

Там зазначають, що у виключних випадках соціальні інспектори можуть приходити додому до отримувачів субсидій для того, аби обстежити матеріально-побутові умови.

«Якщо громадянин надав достовірні дані органу соціального захисту, то нічим. В іншому випадку — поверненням надміру виплаченої житлової субсидії», — зазначають у Мінсоцполітики.

Напередодні в уряді повідомили, що вивчають питання приховування доходів отримувачами субсидій.

Нагадаємо, що проєкті закону про держбюджет на 2020 рік, який уряд вніс на розгляд Ради, передбачене зменшення видатків на субсидії на 8 мільярдів гривень або 14,5%.

 

Джерело:
До списку новин