загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гончарук розповів, як уряд боротиметься з бідністю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Влада витрачатиме 30% від додаткового зростання ВВП на соціальне забезпечення і 70% - на розвиток.

На спільній зустрічі компаній-членів Американської торговельної палати в Україні, Європейської бізнес асоціації та Спілки українських підприємців прем'єр-міністр Олексій Гончарук представив свій план боротьби з бідністю.

За словами прем’єра, кожен додатковий відсоток ВВП від реформ будуть витрачати на боротьбу з бідністю у пропорції 30\10.

Тобто 30% витрат підуть на соціальне забезпечення і 70% витрат на розвиток.

Драйверами зростання прем’єр назвав земельну реформу, малу та велику приватизацію, продаж проблемної заборгованості в банках і легалізацію азартних ігор.

"Ми розраховуємо, що мала приватизація покращиться і до бюджету надійде 5-7 млрд гривень. Цей процес точно зрушений з мертвої точки", - сказав прем’єр.

Джерело:
До списку новин