загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вижити на пенсії: де українці мають намір брати гроші

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Майже кожен третій опитаний планує продовжувати працювати на пенсії.

Майже 40% опитаних вважають за необхідне продовжувати працювати на пенсії, щоб забезпечити себе. Про це свідчать дані дослідження, проведеного компанією Research & Branding Group, в якому українці назвали оптимальний розмір пенсії.

"Основною стратегією виживання, що дозволяє, подолати розрив між потребою жити гідно і можливостями, які для цього надає розмір державної пенсії, велика частина жителів України назвали продовження роботи на пенсії (38%)", – зазначають аналітики.

При цьому за рахунок дітей мають намір жити 11% опитаних. На накопичувальну пенсію і відрахування в страхову компанію розраховують 8%.

5% опитаних планують купити нерухомість і здавати її в оренду. Така ж частка тих, хто хоче жити за рахунок депозиту або інших фінансових вкладень.

Вагалися з відповіддю 27% респондентів.

Опитування проводилося в період з 7 по 16 вересня 2019 року. На питання відповів 2001 українець у віці від 18 років і старше. Максимальна похибка вибірки не перевищує +/- 2,2%.

Згідно з поданим до Верховної Ради проектом держбюджету на 2020 рік, мінімальна пенсія для тих, кому вона буде оформлятися в наступному році, може становити на початку року 1 638 грн, з 1 липня – 1712 грн, з 1 грудня – 1769 грн. В цілому підвищення за рік становииме всього 131 грн, або 8%.

 

Джерело:
До списку новин