загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Торт "Сливка з мигдалем"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Казково барвистий сливово-мигдальний торт! Сливовий торт - це бісквіт з додаванням мигдалю, густого пудингу зі сливами, йогуртової маси з желе, збитих вершків і смажених мигдальних пластівців.

Інгредієнти:

Бісквіт:
4 яйця
4 столові ложки води
75 г цукру
1 столова ложка ванільного цукру
150 г борошна
25 г меленого мигдалю
щіпка солі
половину пакетика порошку для випічки= 8 г ( 2, 5 плоскої чайної ложки)

Сливовий пудинг:
500 г слив
1 невеликий ложка кориці
1 лимон 
50 г цукру
1 ванільний пудинг в порошку
2 столові ложки води

Йогуртова маса:
2 желе (можуть бути дві різні аромати для кращого колірного ефекту)
500 мл гарячої води
 400 г натурального йогурту
2 столові ложки цукрової пудри

Верх:
75 г мигдальних пелюсток
1 столова ложка вершкового масла
1 столова ложка цукрової пудри
200 мл солодких вершків
1 згущувач для сметани
2 чайні ложки цукру

Приготування:

1. Бісквіт: Яйця розбити, відокремити жовтки від білків. Білки збити з 4 столовими ложками води жорстко. Додати цукор і ванільний цукор. А потім додайте яєчний жовток. Борошно перемішати з мигдалем, сіллю і розпушувачем і обережно додати в яйця. Перемішати акуратно, краще дерев'яною ложкою. Тісто перекласти у форму діаметром 22 см і випікати в розігрітій духовці при температурі 175 градусів (150 градусів з обдувом) близько 25-30 хвилин. Остудити. Охолоджений бісквіт розрізати на 3 коржа. Найкраще зробити це на наступний день.

2. Сливи почистити і розрізати на четвертинки. Залишити  добру жменю на прикраси на верху торта( в рецепті це 4 сливи, у мене трохи більше). Решта сливи довести до кипіння разом з корицею, шкіркою лимона і 50 г цукру протягом приблизно 5 хвилин. Корицю і лимонну цедру видалити. Дві столові ложки сливи відкладіть на  йогуртовий крем. Пудинг змішати з водою і влити в гарячі сливи. Перемішати, щоб розчинилися грудочки. Якщо сливи пустили багато соку, всипати пудинг прямо в каструлю. Потрібно тільки бути уважним на і добре все перемішати. Раз закип'ятити і поставити остигати.

3. Желе розчинити в 500 мл гарячої води. Охолодити, але воно повинно залишатися рідким. Желе можна розчинити окремо, так як нам знадобиться зробити два шари. Ви також можете розділити їх пізніше.

4. Перший корж викласти в форму. Нанесіть охолоджені сливи з пудингом. Вирівняти лопаткою і поставити в холодильник на 30 хвилин.

5. Йогурт змішати з цукровою пудрою і охолодженими, тушкованими сливами (які ми відклали при приготуванні пудингу). Половину відлити в іншу миску. До кожної частини додати розчинене желе і перемішати. У мене це желе: персикове знизу і полуничне зверху. Як тільки йогурт почне злегка твердіти, наливаємо на пудинг сливи.Викладаємо  другий  бісквітний корж. Наливаємо ще один шар йогурту і накриваємо третім коржем. Ставимо в холодильник мінімум на 30 хвилин, у мене на всю ніч.

6. Мигдальні пластівці обсмажити на сухій сковороді. Часто помішувати, щоб не припекти. Відкладіть до готовності. Відкладені сливи нарізати четвертинками обсмажити на гарячому маслі. Всипте 1 столову ложку цукрової пудри і тушкуйте близько 2 хвилин. Поставити остигати.

7. Зніміть металевий обруч з торта. 

Збити вершки зі згущувачем. В кінці збивання додати 2 чайні ложки цукру. Змастіть верх і боки торта. Сторони і край посипте мигдальними пластівцями. Посередині викладіть охолоджені сливи, обсмажені на вершковому маслі.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин