загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зеленський розповів про долю тарифів на ЖКГ: що відомо

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент України Володимир Зеленський розповів журналістам про те, чи будуть зростати або знижуватися тарифи на комунальні послуги.

Президент зазначив, що наразі Міжнародний валютний фонд вимагає ринкових цін. Він пояснив, що у разі, якщо Україні вдасться домовитись про ринкові ціни, то необхідно зменшити відсоток доходів, які люди витрачають на послуги ЖКГ. 

"Я говорив із Міжнародним валютним фондом і з нашим урядом. І ми домовлялися про одне: відсоток від доходу сім'ї на сплату комунальних тарифів має зменшитися", - сказав Зеленський

“Повинен збільшитися прожитковий мінімум, стати реальним. Не хочу обіцяти, але близько 4300 гривень при сьогоднішньому курсі. Я можу тільки сказати, що ми будемо скорочувати відсоток на оплату комунальних послуг від доходів. Це я можу гарантувати. Ми будемо зменшувати цей відсоток. Людина ніколи не буде платити 50%, 70% або, не дай Бог , 80% “, – пообіцяв Зеленський. 

Нагадаємо, міністр фінансів України Оксана Маркарова заявила, що Міжнародний валютний фонд наполягає на необхідності введення ринкового утворення тарифів на комунальні послуги і виступає проти зниження тарифів для населення. З її слів, фонд не проти субсидій для населення, але за те, щоб ціна на природні ресурси відповідала їх ринковою ціною.

Раніше повідомлялося, що 21 серпня Кабмін затвердив формулу, по якій будуть вираховувати абонентську плату за надані комунальні послуги. Йдеться про всі сервіси, окрім поставок електроенергії і газу, а саме - холодної та гарячої води, водовідведення, опалення та вивезення сміття. 

 
Джерело:
До списку новин