загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

СМС-інформування від Пенсійного фонду: як налаштувати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Послуга доступна після реєстрації на веб-порталі електронних послуг фонду.

Пенсійний фонд України (ПФУ) опублікував інструкцію, як налаштувати сервіс СМС-інформування. Вона розміщена на сторінці фонду у Facebook.

"ПФУ дає можливість налаштувати сервіс щомісячного СМС-інформування про сплату роботодавцем страхових внесків та зарахування відповідного періоду до стажу та інших сервісів СМС-інформування. Послуга доступна після реєстрації на веб-порталі електронних послуг фонду", – йдеться в повідомленні.

Прес-служба перерахувала необхідні кроки:

  1. 1. Ви можете увійти на веб-портал за допомогою кваліфікованого електронного підпису або чинного електронного цифрового підпису.
  2. 2. У меню зверху обрати розділ "Налаштування", далі – вкладку "Дистанційне інформування".
  3. 3. Поставити відмітку навпроти тексту "Надаю згоду на отримання СМС-повідомлень від ПФУ на номер мого мобільного телефону".
  4. 4. У відповідному полі вказати номер телефону, на який відправлятимуть СМС-повідомлення.
  5. 5. В поле про дані електронного підпису внести відповідну інформацію.
  6. 6. Натиснути кнопку "Зберегти".

 

За останніми даними ПФУ, з 1 січня 2016 року по 1 липня 2019-го пенсіонерів поменшало майже на 946,6 тис. осіб. До липня їх чисельність становила майже 11,35 млн осіб.

Ми також повідомляли, що ПФУ запустив послугу оформлення пенсії "в один клік" через веб-портал електронних послуг. Новий сервіс передбачає надання документів для призначення пенсії в електронному вигляді, але після прийняття рішення про призначення пенсії одержувачу доведеться прийти в ПФУ за посвідченням.

 

Джерело:
До списку новин