загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Які виплати і чому не зростатимуть щорічно

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Від прожиткового мінімуму планують відв'язати 150 видів соціальних виплат.

Сьогодні при зростанні прожиткового мінімуму збільшуються усі соціальні виплати. Його розмір можуть переглядати кілька разів на рік, повідомили у Мінсоцполітики.

Якщо від прожиткового мінімуму відв'яжуть зарплати суддів, депутатів і прокурорів, потреби переглядати їх кілька разів на рік не буде.

Водночас залежними від прожиткового мінімуму залишаться пенсія та допомога малозабезпеченим сім'ям.

"Така реформа не призведе до зменшення розміру соцдопомог. Для деяких категорій населення розмір виплат навіть збільшиться. Але це дозволить реально допомогти сім'ям. Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім'ям стане ефективнішою. Для сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах, розміри виплат збільшуватимуться", - пояснила міністр соцполітики Юлія Соколовська.

В Україні з 1 липня зросли соціальні виплати. Прожитковий мінімум підвищили на 83 грн. - становить 1936 грн.

 

Джерело:
До списку новин