загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Деяким українцям спростили оформлення субсидій: що змінилося

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр Соколовська розповіла про зміни в системі надання допомоги на оплату комуналки.

Кабінет міністрів спростив процедуру призначення житлових субсидій деяким категоріям громадян. Про це повідомила повідомила Міністр соціальної політики Юлія Соколовська на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Ми спростили умови призначення житлових субсидій за декількома категоріями: дитячі будинки сімейного типу (ДБСТ); військовослужбовці; громадяни старше 60 років, які перебувають у шлюбі і проживають в сільській місцевості, але зареєстровані за різними адресами; сім'ї, в яких є причіп, випущений менш п'яти років тому", - перерахувала Соколовська.

Зокрема, за її словами, внесені такі зміни:

  • •  надано право комісіям органів місцевого самоврядування призначати субсидію ДБСТ на понаднормову площу житла (понад 120 кв. м для квартир і 200 кв. м для будинків);
  • •  в доходах ДБСТ не враховуватиметься матеріальна допомога, стипендія дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також придбані ними транспортні засоби;
  • •  в сільській місцевості при призначенні житлової субсидії не будуть враховуватися доходи одного з подружжя пенсійного віку, які зареєстровані за іншою адресою (це дозволить отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг);
  • •  субсидія військовослужбовцям буде призначатися без отримання інформації про сплату ними єдиного соціального внеску.

"Таким чином, напередодні нового опалювального сезону ми полегшуємо умови отримання субсидій тим категоріям населення, які раніше мали з цим проблеми", - резюмувала Соколовська.

 

Джерело:
До списку новин