загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Східна притча про цвяхи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жив собі один дуже запальний та нестриманий молодий чоловік. І ось одного разу його батько дав йому торбинку з цвяхами та порадив щоразу, коли він не зможе стримати свого гніву, вбивати один цвях у стовп огорожі.

У перший же день на стовпі було кілька десятків цвяхів. На іншому тижні хлопець навчився стримувати свій гнів, і з кожним днем кількість забитих у стовп цвяхів стала зменшуватися. Він зрозумів, що легше контролювати свій темперамент, ніж забивати цвяхи.

Нарешті прийшов день, коли він жодного разу не втратив рівноваги. Хлопчина розповів про це своєму батькові і той сказав, що на цього разу, щодня, коли синові вдасться стриматися, він може витягнути з стовпа по одному цвяху.

Минув час, і прийшов день, коли парубок зміг повідомити батькові про те, що в стовпі не залишилося жодного цвяха. Тоді батько взяв сина за руку й підвів до огорожі:

- Ти непогано впорався, але бачиш, скільки в стовпі дірок? Він уже ніколи не буде таким як раніше. Коли говориш людині щось погане, у нього залишається такий самий шрам, як і ці дірки. І не важливо, скільки разів після цього ти вибачишся - шрам залишиться.

 

До списку новин