загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пляцок "Йогуртова зебра з маринованими персиками"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Смакота та краса!

Інгредієнти

Пісочне тісто:

250 г вершкового масла
2 неповних склянки пшеничного борошна
3 жовтки
півсклянки цукру
1 чайна ложка порошку для випічки

Маса йогуртова:

1360 г грецького йогурту
1 склянка цукру
150 г вершкового масла
4 яйця
2 пудинги абрикосові(Польща)
150 гм молочного шоколаду

Крім того:
1 банка персиків (850 г)
цукрова пудра для посипання

Спосіб приготування:

Пісочне тісто: просіяти борошно з розпушувачем і цукром, вбити жовтки і додати подрібнене масло.Швидко замісити. Сформуйте дві кульки (1/3 і 2/3) і охолодіть годину в холодильнику. Форму розм.25/25 см, викладіть папером для випічки, розкачайте та викладіть більшу частину тіста. Випікайте  близько 15 хвилин при 180 градусах.

Маса йогуртова: вершкове масло розтерти в пух, додаючи поступово цукор, потім по одному яйця. До маси додають столовими ложками йогурту і пудинговий порошок. Шоколад розтопити на водяній бані і остудити.  Масу розділити на дві частини, в одну додати остиглий шоколад. На випечений корж у формі виливаємо по черзі біле і шоколадне тісто, утворюючи зебру(для цього проводимо зубочисткою змішуючи масу.  Ставимо пляок в духовку нагріту  до 160 градусів і випікаємо 30 хвилин.

Персики процідіть і наріжте на дрібні шматочки. Потім розкладіть їх на сирний прошарок пляцка(він утворився після запікання йогурта). Зверху натерти, охолоджене пісочне тісто і запекти ще 30 хвилин на 170 С. охолодити у відкритій духовці. Після охолодження готовий сирний пляцок посипати цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

 

Джерело:
До списку новин