загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У 75 львів’янка стала обличчям… спортивно-розважального центру

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

75-річна Регіна Драч народилася у місті Турка на Львівщині і ніколи й не думала, що зніметься у рекламі, адже все життя працювала у державних установах.

Регіна Драч з онучкою Глорією, яка її підтримувала під час зйомок.

Улітку невістка пані Регіни побачила пост про те, що спортивно-торгово-розважальний центр «Спартак» шукає героїню для рекламної кампанії. Особлива вимога – вік жінки має бути 60+. Який вигляд повинна мати героїня, показали на прикладі фото пенсіонерки із Кентукі Бадді Вінкл. Вона підкорила соцмережі своїми яскравими фото і заняттями.

Претенденток було дуже багато. Обирали не лише за обличчям, а й за стилем життя. Регіна Драч дуже активна: вона подорожує світом, веде сама Facebook, спілкується з онуками.

Сама Регіна Драч розповідає, що дуже здивувалася, коли невістка повідомила їй, що та пройшла кастинг і її запрошують стати обличчям рекламної кампанії торгового центру.

– Це була перша така моя зйомка. Вона тривала приблизно три години. Мені сподобалося. Я багато жартувала, позувала, як мені казали. Коли побачила фото, то сама себе не впізнала – такий гарний я мала вигляд, – згадує пані Регіна.

Пані Регіна додає, що завжди була активна: з дитинства любила спорт, різноманітні концерти і виступи.

– У футбол грала з хлопцями, любила волейбол, лижі. На річці Стрий каталася на ковзанах і грала у хокей. Це завжди додавало мені наснаги. А нині у мене троє дітей, шість внуків і двоє правнуків. Я задоволена життям, мені багато допомагають діти. Щоранку, коли прокидаюся, то почуваюся щасливою, – каже жінка.

Близько місяця тому пані Регіна разом з чоловіком наважилися переїхати з Турки до Львова, де живе сім’я сина. Тут вони допомагають з внуками, багато гуляють, відвідують різні заходи. У листопаді подружжя відсвяткує 50 років спільного життя.

– Я люблю свого чоловіка і всі роки поважаю та ціную те, що він робить. Ми допомагаємо одне одному. Разом готуємо їсти. А ще – я завжди намагаюся зробити манікюр, підмалювати губи, намалювати стрілки. Моя мама дуже гарно одягалася і це мені передалося, – ділиться секретами пані Регіна

Жінка згадує, що навіть коли жила у маленькому містечку, завжди намагалася виглядати стильно. Хоча вдома була велика господарка – кури, свині. А ще пані Регіна встигала працювати цілий день – спочатку шеф-кухарем, потім у паспортному столі та у районному архіві. Коли ж вийшла на пенсію, спочатку було трохи сумно, адже починався інший період у житті.

– Але потім я зрозуміла, що так має бути. Все добре. Просто требу жити і бути щасливою далі, – додає з усмішкою пані Регіна. – Ще й колишні співробітники кликали мене на дні народження, різні свята. І то давало мені наснагу. А нині у мене діти, внуки, постійно рух і є чим зайнятися.

 

 

Джерело:
До списку новин