загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чому восени потрібно вживати гарбузове насіння

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З'їсте жменю цього продукту — і голоду як не бувало.

Користь гарбуза доведена численними дослідженнями, цей головний овоч осені корисний як для дітей, так для дорослих. А найбільше, гарбуз славиться своїми насінням, які мають цілющі властивості і допомагають захистити наш організм від різних захворювань.

Ні для кого не секрет, що гарбузове насіння – джерело вітамінів, мінералів і корисних речовин, необхідних для підтримки нашого здоров'я. Цей продукт є ідеальним джерелом цинку, фосфору, магнію, марганцю, міді, заліза, а також містить в собі вітаміни А, Е, С, К і групи В.

Насіння гарбуза багате антиоксидантами, які допомагають боротися з вільними радикалами в організмі, тим самим захищаючи його від ушкодження клітин і розвитку пухлини.

Вітаміни групи В, що містяться в насінні гарбуза в основному відповідають за правильне функціонування нервової системи. Вітамін А необхідний для підтримки шкіри, нігтів і волосся у хорошому стані.

Завдяки високому вмісту альфа-ліноленової кислоти вживання гарбузового насіння може покращити роботу і стан серця, а також запобігти серцево-судинним захворюванням.

Вітамін С, який міститься в продукті здатний зміцнити імунітет, знижуючи сприйнятливість організму до інфекційних захворювань. Тому, в осінньо-зимовий сезон рекомендується з'їдати невелику жменю насіння (близько 100 грамів), тільки не натщесерце.

Також насіння гарбуза містить велику кількість незамінних жирних кислот, які допомагають підтримувати здоров'я кровоносних судин і знижують рівень "шкідливого" холестерину в крові.

У народній медицині гарбузове насіння використовують при захворюваннях простати. За допомогою регулярного вживання продукту можна зменшити потребу в фармакопрепаратах, полегшити тяжкість симптомів.

 

Джерело:
До списку новин