загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Військових будуть притягувати до матеріальної відповідальності: що відомо

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Документ регламентує порядок відшкодування заподіяної шкоди.

У четвер, 31 жовтня, в Україні набув чинності закон про матеріальну відповідальність військових  №1225 “Про матеріальну відповідальність військовослужбовців і деяких інших осіб”.

У середу документ був опублікований у виданні “Голос України”.

Так, документом визначаються підстави та умови притягнення до матеріальної відповідальності військових, військовозобов’язаних та резервістів під час проходження ними зборів, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу, винних у нанесенні прямої дійсної шкоди шляхом знищення, пошкодження, створення нестачі, розкрадання або незаконного використання військового і іншого майна, погіршення або зниження його цінності, здійснення надлишкових виплат при виконанні обов’язків військової служби або службових обов’язків, а також порядок відшкодування такої шкоди.

Дія закону поширюється на військових при виконанні ними обов’язків військової служби, військовозобов’язаних та резервістів під час проходження ними зборів, а також осіб рядового і начальницького складу правоохоронних органів спеціального призначення, Держслужби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції, сил цивільного захисту, Державної кримінально-виконавчої служби України, Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення вніс законопроект № 0972 (№ 1086) «Про внесення змін до Закону «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» щодо удосконалення пенсійного забезпечення» для передачі до Верховної Ради.

 

Джерело:
До списку новин