загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

90-річний цілитель розповів, як прочистити кровоносні судини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Про це розповів Володимир Вудвуд, який у 90 років зібрав величезну колекцію рецептів народної медицини і ділиться ними з усіма охочими.

Він порекомендував рецепт народної медицини з молока і часника для підтримки здоров'я мозку. Зілля легко готується в домашніх умовах і допомагає при проблемах з пам'яттю. Для приготування диво-ліків очистіть і подрібніть два зубчики часнику та залийте їх склянкою молока. Суміш доводять до кипіння, настоюють півгодини і проціджують. Вживають по півсклянки вранці і ввечері на голодний шлунок за 30 хвилин до їжі. Задля посилення ефекту в суміш додають мед.

Молоко з часником чистять кровоносні судини, від стану яких залежить здоров'я мозку. Мед містить корисні для розумового органу мікроелементи і вітаміни. Особливо корисно приймати цей засіб восени. Адже в дощову і холодну пору виникає нестача вітамінів.

Молоко з часником і медом поліпшить пам'ять навіть у похилому віці. Завдяки доступному засобу нормалізується кровопостачання мозку. Як наслідок, ви позбудетеся забудькуватості, у вас знизяться ризики інсульту і атеросклерозу.

Для збереження когнітивних здібностей психологи радять пенсіонерам регулярно дізнаватися про нову інформацію. В такий спосіб у мозку утворюються нервові зв'язки, і деменція не настає або сповільнюється. Лікарі рекомендують заучувати на пам'ять вірші або нові слова з іноземної мови для тонусу мозку.

Перед використанням засобу з часником і молоком заради поліпшення пам'яті треба проконсультуватися з лікарем. Часник подразнює стінки шлунка, його не бажано вживати людям з виразкою і гастритом. 

"Слід чітко дотримуватися дози та способу вживання (до чи після їди, теплим чи холодним тощо). Не думайте, що якщо ви більше вип’єте того настою, то швидше одужаєте. Також важливо не перевищувати рекомендованого терміну лікування, бо можна собі нашкодити.

У більшості фіторецептів курс лікування становить 21 день. Навіть якщо одужання не настало, після цього терміну слід зробити перерву хоч на 10 днів. У цей час можна попити інший вид чаю від вашої хвороби. А потім повернутися до попереднього збору і повторити курс", - каже Володимир Вудвуд.

 

До списку новин