загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін визначив терміни проведення наступного перепису населення України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Гончарук планує перепис населення у 2020 році за допомогою онлайн-інструментів.

У листопаді-грудні 2020 року в Україні відбудеться перепис населення за допомогою онлайн-інструментів, заявив прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

«Ми подивилися на різну практику у світі, як робиться перепис. І зараз шукаємо можливість зробити перепис максимально з урахуванням онлайн-інструментів. Тобто стимулювати людей самостійно заповнювати інформацію про себе», – сказав Гончарук.

Він очікує, що перепис населення має відбутися у 2020 році. Кошти на це закладені в проєкті державного бюджету.

Держслужба статистики повідомляла, що на кінець 2018 року чисельність населення в Україні становила понад 42 мільйони 200 тисяч людей. 

Разом з тим сайт Уповноваженого з прав людини повідомляє, що основні питання, навколо яких розгорнулась дискусія – обсяг відомостей про особу, які будуть збиратися під час перепису, та забезпечення належного рівня захисту зібраних даних.

Також представники секретаріату Уповноваженого наголошували на необхідності внесення змін до Закону України "Про Всеукраїнський перепис населення".

Нагадаємо:

 -   У державному бюджеті передбачено 3,4 млрд грн на перепис населення, з них тільки 1,322 млрд грн піде на оплату праці переписувачів.

 -  Міністр кабінету міністрів Дмитро Дубілет заявив, що згідно з проектом Держслужби статистики перепис населення обійдеться Україні у 5 мільярдів гривень.

 -  Тоді він припустив, що ефективніше та простіше буде зробити так званий електронний перепис населення.

 -  Востаннє перепис населення в Україні проводили у 2001 році.

 

Джерело:
До списку новин