загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Військова поліція: Зеленський анонсував створення нового органу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент України Володимир Зеленський звернувся до Міністерства оборони України з вимогою створити  в середині відомства правоохоронний орган – Військову поліцію.

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, про це Зеленський заявив під час зустрічі з керівництвом Верховної Ради та урядом. За його словами, міністр оборони Андрій Загороднюк до 31 грудня має впровадити нову об’єднану систему керівництва та управління силами оборони, яка відповідатиме стандартам НАТО. Також у структурі Міноборони має бути створений «сучасний ефективний правоохоронний орган – Військова поліція».

Крім того, до кінця року повинна з’явитися концепція об’єднаного реєстру ветеранів та розроблено проект технічного завдання платформи «Е-ветеран». Даним реєстром буде займатися Міністерство з питань ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.

Раніше міністр оборони Андрій Загороднюк заявляв, що Військова поліція буде боротися із корупційними явищами в армії. Антикорупційний орган в Міноборони  буде аналізувати технічні умови, тендери, звітність, розслідувати конкретні справи.

До 31 грудня має бути впроваджена нова система керівництва оборони у відповідності до стандартів НАТО. 

Крім того, міністру внутрішніх справ Арсен Авакова до кінця року повинен удосконалити процедури видачі посвідчень водія, а також спростити процедури акредитації закладів, що здійснюють підготовку та підвищення кваліфікації водіїв.

 

Джерело:
До списку новин