загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Диктант національної єдності: Українське радіо проведе акцію до Дня української писемності і мови

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Перед Днем української писемності та мови, який відзначається 9 листопада, Українське радіо проведе щорічну акцію «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності», який розпочнеться об 11:00 у читальній залі бібліотеки імені Вернадського в Києві. У дев’ятнадцятий раз ця подія об’єднає українців зі всього світу.

Сьогодні кожен охочий зможе перевірити своє знання мови - об 11:00 Українське радіо проведе вже традиційну акцію до дня української писемності і мови. Триватиме випробування 45 хвилин. Текст підбирав і начитуватиме Олександр Авраменко - викладач та автор посібників. 

«Цього року автор внесе у текст кілька елементів на перевірку нової редакції чинного правопису. Цього року вперше диктант можна буде перевірити вже через 15 хвилин після його написання», – йдеться в повідомленні.

UA: Суспільне мовлення транслюватиме диктант, який зачитає Олександр Авраменко, на всіх платформах: радіо, телебаченні та онлайн.

Суспільне радіо

Почути текст радіодиктанту можна буде на першому (UA: Українське радіо) та третьому (UA: Радіо Культура) каналах Суспільного радіо. На інтерактивній мапі можна заздалегідь знайти частоту у своєму місті. Наприклад, для мешканців Донецької області радіодиктант звучатиме на хвилях UA: Українське радіо. Голос Донбасу, а Луганської області — на UA: Українське радіо. Пульс.

Суспільні телеканали

UA: ПЕРШИЙ, UA: КРИМ та регіональні суспільні телеканали транслюватимуть наживо, як радіодиктант писатимуть у Національній бібліотеці імені Володимира Вернадського.

Онлайн-платформи

Також текст радіодиктанту звучатиме на онлайн-платформах Суспільного:

на сайті Суспільного радіо й телеканалу UA: ПЕРШИЙ;
через мобільні додатки suspilne.radio та suspilne.media;
у соцмережах: на фейсбук-сторінках UA: Суспільне мовлення, UA: Українське радіо і UA: ПЕРШИЙ.
Нагадаємо, цьогорічний радіодиктант відбудеться зі зміненими правилами. Долучайтеся до акції «ХІХ Всеукраїнський диктант національної єдності» 8 листопада об 11:00.

 

До списку новин