загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Перерахунок пенсій: міністр назвала дату

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Перерахунок пенсій варто очікувати на початку наступного року.

Перерахунок пенсій таки відбудеться. Міністр фінансів України Оксана Маркарова назвала дату проведення перерахунку та розповіла про зміни розміру пенсій.

За словами міністра, ріст розміру мінімальної пенсії дійсний можливий. Вона назвала дві умови, які можуть цьому посприяти: за рахунок трансферту із Державного бюджету, а також за рахунок збільшення мінімальної заробітної плати.

Перерахунок Кабінет міністрів України планує провести вже у квітні 2020 року.

«Коли ми говоримо про наступний рік – цифри набагато кращі. Пенсія: перерахунок пенсії з квітня місяця планований. Ми це побачимо. Трансферт з державного бюджету до Пенсійного фонду істотно збільшений – 173 мільярда. Це те, що бюджет допомагає Пенсійному фонду. Однак зростання мінімальної зарплати, означає й більше платежів до Пенсійного фонду », – заявила міністр.

Як відомо, на даний момент мінімальна пенсія в Україні зросла на 9% і в 2018 році - до 1497 грн. Однак інфляція склала 9,8% (від грудня по грудень). Також важливо врахувати, що прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність, з 1 липня 2019 року було підвищено на 67 грн до 1564 грн. Це перше підвищення мінімальної пенсії в цьому році. З 1 грудня прожитковий мінімум зросте ще на 74 грн до 1638 грн. Таким чином, мінімальна пенсія зросте цього року на 9%, що повинно перевищити плановий рівень інфляції (7,4%).

 

Джерело:
До списку новин