загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Яке найпоширеніше прізвище в Україні та країнах ЄС: дослідження

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Лінгвісти з’ясували, що найпоширеніше прізвище в Україні – Мельник. Його носії найчастіше проживають у західній частині країни.

Чеські лінгвісти проаналізували мільйони прізвищ, пише Jakubmarian.

Дослідники стверджують, що в Україні наразі понад 174 тисячі Мельників. Друге місце посіло прізвище – Шевченко. Люди з цим прізвищем проживають у всіх регіонах України. До речі, у 1990-ті Шевченки утримували першість.

Третім прізвищем стало – Бойко.

Які прізвища поширені у Європі?

У Польщі найпоширеніше прівище – Новак. У Німеччині – Мюллер, в Італії – Россі, у Франції – Мартін, а у Великій Британії – Сміт.

прізвища україна європа популярне
Карта найпоширеніших прізвищ в Україні та ЄС

Цікаво, що в В Україні 1 мільйон 415 тисяч 635 осіб вважаються внутрішньо переміщеними. Кількість зареєстрованих переселенців збільшилась на 10 тисяч 709 осіб у порівнянні з минулим роком. 

 

Джерело:
До списку новин