загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Можуть не нарахувати – Мінсоцполітики попередило про можливі помилки щодо субсидій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Через введення нових правил щодо виплати субсидій деякі особи можуть не отримати допомогу.

У Міністерстві соціальної політики заявили, що деяким особам, які звернулися за субсидіями, можуть не нарахувати допомогу за жовтень 2019 року.

Така помилка пов’язана з тим, що було введено нові правила, згідно з якими українці отримуватимуть платіжки без урахування пільг і субсидій.

Відповідна проблема може виникати через неточності в даних. 

"З огляду на те, що відповідний механізм вводиться вперше, через неточності в даних з технічних причин можуть бути випадки ненарахування окремим особам суми пільги за жовтень 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Якщо подібна помилка виникне, українцям рекомендують звертатися до органу соціального захисту населення за місцем проживання, щоб уточнити інформацію.

Субсидію за жовтень в такому випадку нарахують наступного місяця.

 

Джерело:
До списку новин