загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Так, вона на коні: 93-річну королеву Єлизавету сфотографували під час прогулянки верхи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Королева Великої Британії Єлизавета, якій 21 квітня виповнилось 93 роки здивувала прихильників. Так, британського монарха сфотографували під час прогулянки верхи на коні. 

Британська королева продовжує дивувати чудовою, як для свого віку, фізичною формою, активним життям і любов’ю до верхової їзди.

Про це повідомляє Daily Mail.

Зазначається, що королеву сфотографували під час того, як вона катається на чорному коні британської породи шайр на території Віндзорського замку. Для прогулянки королева одягла плащ темно-синього кольору, брюки кольору хакі, черевики. На голові у неї була незмінна хустка, а обличчя закривали сонцезахисні окуляри. Супроводжував її головний конюх Террі Пендри в традиційній уніформі.

Єлизавета їздить верхи з чотирирічного віку і не може відмовитися від цього задоволення. Її 98-річний чоловік принц Філіп, який вийшов "на пенсію" два роки тому і вже не складає компанію дружині на офіційних заходах, вже не ризикує сідати на коня, але зате часто особисто керує кінним екіпажем.

Королева Єлизавета славиться своєю любов до коней. Вона не тільки досвідчена наїзниця, а й пристрастна вболівальниця, що регулярно відвідує кінні змагання. 

Нагадаємо, торік королеві зробили операцію з видалення катаракти, тому вона тепер береже очі, носячи темні окуляри.

 

Джерело:
До списку новин