загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У грудні в Україні має збільшитись мінімальна пенсія

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Укpаїні від 1 гpудня пеpеpахують мінімальну пенсію. Це передбачено в Державному бюджеті і пoв’язанo зі зpoстанням пpoжиткoвoгo мінімуму.

Як відомо, на 74 гpивні зросте Мінімальна виплата для тих, хто вийшов на пенсію за віком та тих, хто має інвалідність. Вони отримуватимуть 1638 гpивень. Збільшення виплат не стосуватиметься пенсіонерів, які працюють. 

У законі також вказані категорії українців, які можуть не розраховувати на підвищені виплати від держави:

-  діти війни;
-  особи, які проживають в гірських населених пунктах;
-  утриманці;
-  громадяни, які необґрунтовано зазнали політичних репресій і згодом були реабілітовані, члени їхніх сімей, яких було примусово переселено;
-  громадяни, які були віднесені до відповідних категорій постраждалих від Чорнобильської катастрофи;
-  пенсіонери, які продовжують працювати (збільшення пенсії можливо тільки після того, як громадяни звільняються з роботи).

Середній розмір пенсії по країні, нагадаємо, становить 3016 грн. Найвищу отримують кияни. Скромніше за всіх держава платить жителям Тернопільщини.

 

Джерело:
До списку новин