загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Раді пояснили, чому в Держбюджеті-2020 маленькі пенсії і зарплати вчителям

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Збільшення виплат, передбачених пенсіонерам і працівникам державних установ, у наступному році обмежено розміром збільшення дохідної частини бюджету.

Про це заявив заступник голови Комітету з питань бюджету Олександр Трухін.

"Дохідна частина бюджету, котра сформована урядом, дозволяє максимально підняти мінімалку, по вчителях - підняти зарплати, підняти пенсії. Тобто є підняття соціальних стандартів, але та дохідна частина, яка є на сьогоднішній день, дозволяє підняти в таких рамках, щоб бюджет був збалансованим", - зазначив Трухін.

При цьому він додав, що парламент, включно з опозиційними фракціями, працюватиме над тим, щоб ці соцстандарти були збільшені протягом року.

"Зараз ми з колегами розробляємо цілу низку законопроектів, котрі можуть бути ресурсними - це і бурштин, і гральний бізнес, котрі будуть проголосовані, і тоді буде збільшена дохідна частина бюджету, і ці доходи більш реалістично можна буде розподілити", - додав нардеп. 

Кому підвищать надбавки до пенсій?

Кабінет міністрів прийняв рішення в першу чергу надати допомогу самотнім людям, старшим за 80 років. Таким пенсіонерам підвищать надбавки на догляд на 806 гривень.

Який розмір пенсії в Україні зараз?

В  Україні наразі є близько 11 мільйонів пенсіонерів. Станом на листопад 2019 року розмір пенсій такий:

  • •  середньої – 3019 гривень і 62 копійки;
  • •  мінімальної – 1564 гривені.

Нагадаємо, Верховна Рада голосами 280 народних депутатів ухвалила проект Державного бюджету на наступний рік.

 

Джерело:
До списку новин