загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Святковий сирник "Тисяча смаків"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На вас чекає справжня магія смаків!

Інгредієнти
Нижній шар
бісквітне печиво 200 г
Маргарин для випічки 100 г
Вода 2 столові ложки

Сирна маса
Жирний сир, тричі пропущений крізь сито - 1 кг
цукор 150 г
яйця (L) 5 шт.
Маргарин для випічки 100 г
ванільний пудинг 1 упаковка.

Додатково
Макова масса 200 г (можна купити готову, або приготвуати власноруч)
пшенична мука 1 столова ложка
гіркий шоколад 100 г
молоко 100 мл
варене згущене молоко 200 г

Поливка
варене згущене молоко 200 г
вершки 30%100 мл
желатин 1 чайна ложка.

Святковий сирник "Тисяча смаків" – Приготування

Форму діаметром 24 см змастити маргариною і викласти папером для випічки. Весь маргарин (на перший прошарок  і  з сирної маси) розтопити в каструлі. Духовку розігрійте до 200 ° C, і встановіть на її дні жароміцний посуд з водою, щоб в духовці було волого.

Підготуйте нижню частину. Печиво подрібнити, змішати з половиною розплавленої маргарини і трохи води, викласти на дно форми. Акуратно притиснути  ложкою, щоб сформувати невеликий борт. Поклади в холодильник.

Яйця збийте з цукром, додати 900 г сиру, пудинг-порошок і решту маргарину. Все разом перемішайте.

Сир розділити на 4 частини. (Найпростіше зробити це ложкою у різнітарілки) . До однієї додати розтоплений на водяній бані шоколад з молоком, до іншої - варене згущеу, до третьоне молоко, до третьої ї-макову масу, змішану зі столовою ложкою борошна, до четвертої-100 г сиру. Всю масу обережно перемішайте.

На холодний низ з печива викладаємо сирну масу(білу) в її центр заливаємо шоколадну, потім акуратно в центр шоколадної макову і нарешті масу зі згущеним молоком. Проведіть шпажкою по тісту, утворюючи узори. Сирник відправити у нагріту до 200 ° C духовку і випікати спочатку 20 хвилин, потім зменшіть температуру до 140 ° C і випікати 50 хвилин. Остудіть в прочиненій духовці.

Желатин залийте двома столовими ложками холодної води і дайте розбухнути. У каструлю покласти варене згущене молоко і залити вершками. Поставте каструлю в більший посуд з гарячою водою і перемішайте на водяній бані, поки отримана маса не стане гладкою. Нарешті, додайте желатин і перемішайте. Прикрасьте сирник ось цією трохи охолодженю поливою і відправте в холодильник застигати.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин