загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сьогодні відзначають Міжнародний чоловічий день

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Щорічно 19 листопада в світі відзначається Міжнародний чоловічий день (з англ. International Men's Day, IMD). Це свято було придумане з метою привернути увагу до дискримінації чоловіків в сучасному світі.

Вперше Міжнародний чоловічий день відсвяткували в 1999 році жителі Республіки Тринідад і Тобаго - острівної держави у південній частині Карибського моря, що складається з двох великих островів. Згодом це свято знайшло підтримку в інших країнах Карибського басейну, Австралії, Північній Америці, Азії, Європі.

На думку творців, Міжнародний чоловічий день повинен звернути увагу суспільства на проблеми дискримінації чоловіків в області охорони здоров'я, сімейного права, освіти та ЗМІ, а також показати позитивний вплив чоловіків і їхні досягнення.

За останні роки Міжнародний чоловічий день став включати в себе різні громадські семінари, заходи в школах, програми на радіо і телебаченні, мирні демонстрації і ходи, круглі столи, а також покази арт-об'єктів.

Нагадаємо, Міжнародний жіночий день святкують в ряді країн 8 березня, в тому числі і в Україні. У цей день відзначають досягнення жінок незалежно від будь-яких відмінностей і кордонів.

 

Джерело:
До списку новин