загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Івано-Франківську ікона творить дива: жінка зцілилася від раку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Храм св. Йоана Хрестителя, що на вул. Микитинецькій набуває все більшої популярності серед мирян завдяки чудотворній іконі Матері Божої Ласкавої Станіславівської.

У 1946 році цю ікону вивезли. Але завдяки старанням пароха Володимира Вінтоніва, її знайдено у Польщі і повернуто у 2010 році у вигляді освяченої копії. З того часу храм став місцем паломництва, де відбуваються дива, як у Зарваниці чи Гошові.

Зі слів жінки, що зцілилася, ікона справді творить дива. Лікарі у цієї жінки виявили множинні фіброаденоми в грудях, що, можливо, було наслідком стресів і гормональних збоїв у організмі.

Сестра порадила їхати помолитися до ікони Матері Божої. Вона взяла зі собою подружку, що 8 років не могла завагітніти.

Жінка, вже в час молитви, зауважила, що більшість жінок просить про материнство. І Вона звернулася до ікони зі словами: «Матінко моя небесна, якщо вагітність допоможе мені у вилікуванні моїх грудей, то нехай я завагітнію!».

Через два місяці це сталося. Проте на 4 місяці лікарі сказали робити їй аборт, бо хвороба поширилася на лімфовузли – і треба рятувати життя. Жінка не погодилася на аборт, але хвилювалася, як будуть без неї двоє діточок. І далі молилася до Матері Божої.

І сталося диво – жінка легко народила, годувала грудьми до 5 місяців.

Зараз дитині рік і три місяці. Жінка пройшла перевірку всього організму – фіброаденоми у грудях не загрожують  її життю. Жінку лікарі визнали здоровою.

Подружка також завагітніла і народила двійню – хлопчика і дівчинку.

Жінки безмежно щасливі і неустанно дякують Матері Божій за ласку зцілення і народження.

У Храмі постійно відбуваються молебні до Матері Божої Ласкавої Станіславівської.

 

Джерело:
До списку новин