загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Салат "Ненажера" з курячою печінкою та корейською морквою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Морква по-корейськи для салату кладеться у вже готовому вигляді, але буде краще, якщо ви заздалегідь приготуєте самостійно. Такий салат виходить одночасно ситним і легким, так як приправляється він тільки ложкою натурального столового оцту і гострим меленим перцем. Звичайно, при бажанні, його можна приправити майонезом або сметаною. Як бачите, мінімум інгредієнтів і такий відмінний результат.

Необхідні продукти: 500 – 600 г курячої печінки; 200 – 300 г моркви по-корейськи; 1 головка ріпчастої цибулі; 2 зубчики часнику; 2 ст. ложки соєвого соусу; 2 ст. ложки олії; 1 ст. ложка столового оцту (рисового, винного); суміш меленого гострого перцю (чорний, червоний або приправа для моркви по-корейськи); 1 ч. ложка насіння кунжуту (за бажанням); 1 ст. ложка свіжої зелені (петрушка, кріп).

Як приготувати: Щоб приготувати салат з курячої печінки з гострою морквою нам знадобляться: сама куряча печінка (розморожена при кімнатній температурі), морква по-корейськи (краще домашнього приготування), одна головка ріпчастої цибулі, пара зубків часнику, олія для смаження, соєвий соус або соус Теріякі (він слабосолоний, більш солодкий), столовий оцет, суміш мелених гострих перців або приправа для корейських салатів, насіння кунжуту і трохи свіжої зелені.

Головку ріпчастої цибулі почистіть, поріжте півкільцем. На розігріту сковороду налийте олію, викладіть цибулю. Обсмажуйте цибулю до напівготовності, як тільки вона стане прозорою і придбає золотистий колір, цього буде достатньо.Поки цибуля засмажується підготуйте курячу печінку. Промийте в прохолодній воді, обсушіть паперовими серветками. За допомогою гострого ножа поріжте печінку на шматочки однакової величини, сильно не дрібнити, приблизно середнього розміру.Викладіть печінку до смаженої цибулі, перемішайте, продовжуйте смажити ще 10 – 12 хвилин. Протягом усього часу смаження не забувайте інгредієнти періодично перемішувати. Як варіант печінку можна попередньо відварити в підсоленій воді протягом 15 – 20 хвилин. Цей варіант більш дієтичний, а обсмажена печінка виходить помітно смачнішою і ніжнішою – для салату якраз.Після приправте печінку соєвим соусом або соусом теріякі. Різниця між цими соусами невелика: Теріяки менш солоний і більш солодкий (він містить патоку), тому доведеться додатково приправляти сіллю. Перемішайте вміст, залиште остигати.

 

У глибоку чашку викладіть моркву по-корейськи, обсмажену з цибулею печінку разом з рідиною, що залишиться в сковороді. Пару зубків часнику порубати ножем дуже дрібно, додайте в чашу. Так само дрібно поріжте свіжу зелень (у мене петрушка), викладіть до решти інгредієнтів.Приправте салат меленим перцем, додайте ложку столового оцту. Акуратно перемішайте салат, зніміть пробу, якщо вам здається, що чогось не вистачає, сміливо додавайте ще – салат повинен бути смачним. При бажанні закуску можна просто приправити майонезом – теж дуже смачно виходить.

Смачного!

Джерело:
До списку новин