загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Знайшли цікаве рішення" - Зеленський обіцяє вдвічі нижчі тарифи на тепло

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент України Володимир Зеленський анонсував зменшені удвічі тарифи на тепло для населення наступної зими.

У Facebook-зверненні він заявив, що уряд для цього знайшов "цікаве рішення".

"Уряд ухвалив програму "Гарантована ціна на газ". Ціна ще зменшилася на 7%. Працюємо над тим, щоби зниження було ще більшим. Потім у нас була зустріч з урядом на Банковій з приводу тарифів. Ми працюємо, щоб цієї зими було зниження, були зменшені платіжки з опалення.

Також знайшли цікаве рішення, яке дозволить наступної зими зменшити тарифи на тепло майже на половину. Це буде дійсно окрема програма. Ми готуємо цю інформацію. Готуємо етапи, що буде зроблено, які кошти будуть виділені. Це точно буде не за ваші кошти".

30 листопада Офіс президента показав відео, на якому Зеленський разом з кількома чиновниками, зокрема прем'єром Олексієм Гончаруком, обговорює зниження тарифу на опалення у грудні. Президент наполягав на зменшенні ціни саме у грудні.

Йому пояснили, що "Нафтогаз" знизив ціну на газ у порівнянні з минулим роком, у такий спосіб для громадян, які обігрівають оселі газом, ціна у платіжці знизиться.

Громадяни, які користуються централізованим опаленням зниження тарифу не відчують. Бо законом закріпленні незмінні тарифи до травня 2020. 

Також Зеленський доручив Кабміну диверсифікувати поставки основних енергоносіїв (крім ядерного палива) з умовою не більше 30% з одного джерела. Відповідний указ (№874) президент підписав 2 грудня. Своїм зазначеному він затвердив прийняте в понеділок рішення Ради національної безпеки і оборони про невідкладні заходи щодо забезпечення енергетичної безпеки.

"Опрацювати до 1 липня 2020 питання диверсифікації джерел і маршрутів поставок нафти, нафтопродуктів, природного і скрапленого газу, вугілля антрацитових марок, передбачивши поставки з одного джерела не більше 30% від загальних обсягів поставок, і прийняти відповідне рішення", - йдеться в документі.

 

Джерело:
До списку новин