загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кохання не старіє: зворушливі фото літніх пар

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фотограф Сьюата Сетья в кожній країні робить знімки літніх пар. Історії, які вона чує про їхнє спільне життя, і чисте та чесне кохання, яке помітно на кадрах, дуже зворушують. 

Сьюата Сетья почала працювати як сімейний і дитячий фотограф п’ять років тому. Жінку засмучувало, що клієнти не просили її сфотографувати їхніх батьків, бабусю і дідуся або їхніх дітей з батьками.

"Половину місяця фотографую клієнтів так, як вони хочуть, а іншу половину присвячую фотосесії бабусям, дідусям і прабабусям зі своїми внуками і правнуками", – розповіла фотографиня виданню Воderpanda.  

Сьюата Сетья поділилася випадком, як під час однієї з зйомок в Х'юстоні, штат Техас, робила знімки великої родини.

"Помітила, що, коли я фотографувала одного дідуся з онуком, інший дідусь просто мовчки стояв у кутку. Запитала обох дідусів і бабусь, чи можу я сфотографувати їх усіх разом, щоб залишилися спільні фото на пам'ять" , - розповідає жінка.

Один літній чоловік сказав мені: "Коли ми були молодими, було стільки подій навколо нас, які відволікали нас. Висловлення любові і почуттів здавалися такими невчасними... робилися поспіхом. Але тепер, коли ми маємо лише одине одного, справжнє кохання, наша єдність - це все, що має значення ".

Такі фото просто неймовірні та вражають своєю чарівністю. Дивлячись на них, можна повірити, що кохання живе вічно.

 
Джерело:
До списку новин